уторак, 10. јануар 2012.

Успешна сезона атлетичара Динама

ПАНЧЕВО, 18. децембар 2011. (ТВ Панчево) - Атлетски клуб"Динамо" после још једне веома успешне сезоне, пре месецдана почео је базични део припрема. Ових дана раде наградском стадиону у Панчеву, а већ следеће недеље путујуна припреме, које ће обавити на Власинском језеру.СхареТхис

У протеклој сезони атлетичари Динама освојили су преко 30медаља на великим такмичењима, као што су дражавне ибалканска првенства, атлетски митинзи у земљи ииностранству, и то у свим старосним категоријама. Великиброј такмичара побољшао је своје резултате у овој сезони,док се исто од њих очекује иу наредној. Од најстаријих,Марине Мунћан и Богдане Мимић очекује да избореолимпијксе норме.
- Постигли смо неколико изванредних резултата. Седамнаших атлетичара је наступило за репрезентацију ипредстављали су Србију на разним међународнимтакмичењима. Отприлике имамо 25 медаља са државнихпрвенстава и то су углавном све златне медаље, почев одмлађих пионира па до сениора. Не можемо да будемонезадовољни. Наш клуб је на крају од 150 клубова је по бројуосвојених медаља на државним првенствима шести, ауукупном броју бодова смо десети у Србији. Када имамо увиду да ми као клуб немамо борилишта као што су бацалиштаи скакалишта овај успех је стварно огроман, рекао је тренерАК "Динамо" Љупчо Цветкоски.


Извор:Uspešna sezona atletičara Dinama

1 коментар:

  1. Интервју са проф. и тренером Љупчетом Цветкоским и видео снимак са Панчевачког стадиона

    ОдговориИзбриши