понедељак, 23. јануар 2012.

Атлетски клуб "ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ"

Атлетски клуб “Племенито срце” је клуб најбољих маратонаца света СРПСКОГ РОДА, који својим подвизима трчањем, хуманитарним радом и искреном вером помажу племенитој борби за очување правих вредности у друштву! Својим личним примером и уз помоћ људи великог и племенитог срца, својим ногама обилазе и помажу децу без родитељског старања, социјалним случајевима, болеснима, старима И својим могућностима обнављају и помажу храмовима Превославних цркава широм Србије. Носиоци су најзначајнијих одликовања, Благослова за хуманост и светских спортских рекорда и подвига! Увек спремни за нове подвиге и акције у било ком делу света, било ком социјалном и верском окружењу, за помоћ свим људима племенитих надања, будите и ви уз нас ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ……

АК "ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ" је симбол велике борбе против свих врста порока савременог друштва, као што су: наркоманија, насиље, неморал, секте, злостављање и злоупотреба деце и сл.

Наши чланови су обични људи који имају ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ и који својим радом дају све од себе за здравље, срећу и спортски развој сваког нашег детета и грађанина. Наша земља је позната по својим великанима у разним спортовима, а ми чланови "ПЛЕМЕНИТОГ СРЦА", који смо спортски, духовно и морално јаки, желимо и успевамо да победимо разноврсне противнике негативног порока. Стварајући од младог нараштаја здраве људе, стварамо јаку спортску нацију, добијамо много као земља, у свим погледима моралног, физичког и духовног постојања. Наша снага је елан у младости клуба и у њему је постављена здрава опредељеност у спортском постојању и делујемо у свим условима.

Исконска и узвишена борба у стварању здравијег друштва је почела, а победиће само они са ПЛЕМЕНИТИМ СРЦЕМ. Придружите нам се у тој борби, постаните и Ви члан КЛУБА "ПЛЕМЕНИТО СРЦЕ". Слава нашег клуба је 27 јануара, дан СВЕТОГ САВЕ.

Извор: http://www.plemenitosrce.com/

Нема коментара:

Постави коментар